De Houtmolen

Buurtvereniging

Nieuwsbrief


N I E U W S B R I E F 


Middels deze nieuwsbrief willen wij u, als buurtbestuur, graag op de hoogte brengen van enkele wijzigingen in het bestuur.

Tijdens de gehouden jaarvergadering op 28 oktober 2021, heeft Liesbeth van den Heuvel na 32 jaar gefungeerd te hebben als algemeen bestuurslid, haar functie neergelegd. We hebben 32 jaar lang mogen genieten van haar ideeën en inzet bij talloze activiteiten. Aandacht en klaarstaan voor een ander dat typeerde haar. Wij wensen Liesbeth heel veel succes en hopen haar nog op diverse activiteiten van onze buurtvereniging te mogen begroeten.

Franca Verdonschot is op de jaarvergadering uitgeroepen tot de nieuwe voorzitter van de buurtvereniging de Houtmolen.
Franca vervult al jaren de functie van voorzitter, maar is eigenlijk secretaris. Zij heeft zich nu kandidaat gesteld voor het voorzitterschap. Daarnaast wil zij voorlopig het secretariaat blijven voeren. Door de vergadering werd geen stemming gevraagd en de benoeming van Franca als voorzitter en secretaris werd bij acclamatie aangenomen.

Jack van Bilsen heeft interesse in een bestuursfunctie. Het komende jaar heeft hij de kans om te kijken of dit iets voor hem is en zal dan tijdens de jaarvergadering van 2022 officieel toe treden tot het bestuur.


Activiteiten:
Helaas houdt corona ons in de greep. I.v.m. de oplopende aantallen besmettingen en de daarbij behorende maatregelen zijn we genoodzaakt de twee activiteiten die we gepland hadden te annuleren.
D.w.z. de dagtocht Antwerpen van 11 december en het kerst kienen op 20 december gaat niet door.
Zodra het weer mogelijk is informeren we u over de geplande activiteiten.


Noteer in de agenda:
In 2022 bestaat onze buurtvereniging 60 jaar.
Elke activiteit die we in 2022 organiseren zal een feestelijk tintje hebben.
Op 12 juni 2022 willen we dit feestelijk vieren met al onze leden.


Heeft u vragen of ideeën, laat het ons weten via een persoonlijk gesprek, telefoontje of via onze website. www.buurtdehoutmolen.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
Buurtvereniging de Houtmolen

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

wandel en fiets mee

 Wandel en fiets mee.

Beste buurtleden.

Bewegen is goed en hartstikke gezond, maar niet altijd even makkelijk. Maar als we het samen doen, wordt het misschien een stuk leuker en makkelijker. Daarom starten we op 1 mei “de Houtmolen mei challenge”. We nodigen je uit om in de maand mei zoveel mogelijk te wandelen, fietsen en evt hardlopen. ( Alles telt mee ook de kleine stukjes ) Doordat alle deelnemers hun voortgang vastleggen, kunnen we elkaar volgen en motiveren. Dat doen we met de app ‘Strava’. Dit is hoe het werkt:

Lees meer...

zonnige buurt

  Buurt de Houtmolen ziet het zonnig in

 

 Heeft er iemand een mooie foto van de kerk in de steigers?

Zonneschijn is gratis en daarom verschijnen er steeds meer zonnepanelen op de daken.

Lees meer...

Contact

Hier kunt u zich aanmelden als lid van Buurtvereniging de Houtmolen of een ander bericht sturen.

Copyright © 2016 - 2021. All Rights Reserved.